Info


Tarieven:
2 personen: €99,- per nacht
1 persoon  : €89,- per nacht

Betaling:
De betaling dient vooraf te worden overgemaakt. Voor meer info verwijs ik u naar de pagina algemene voorwaarden.

Inchecken:  
Tussen 15:00-18:00 uur.  
Mocht u al eerder in de stad zijn dan kunt u uw bagage en/of fietsen vast veilig bij ons achterlaten als u dit van te voren even aangeeft. Voor meer info verwijs ik u naar de pagina algemene voorwaarden.

Uitchecken:  
Uiterlijk 11:00 uur. 

Babybed:
Wilt u uw baby graag meenemen naar de B&B? Geeft u dit dan even aan bij uw reservering dan zorgen wij dat er een opgemaakt babybedje klaarstaat.

Speciale gelegenheden:
Heeft u iets te vieren tijdens uw verblijf in de B&B? Laat het ons weten zodat we wat leuks voor jullie kunnen doen

Annuleringsvoorwaarden:
Zie de pagina algemene voorwaarden

 

Ontbijt:
Het ontbijt staat op de dag van uw aankomst in uw keuken. verse gerechten (oa. broodjes/verse jus d'orange) worden s'ochtends bij uw appartement gebracht op het gewenste tijdstip (tussen 09:00 en 10:30).

 

Allergieen/intolleranties/dieetwensen:
Geen probleem in onze B&B. Wilt u dit alleen uiterlijk één dag van te voren laten weten zodat wij er rekening mee kunnen houden. 

 

Parkeren:
U kunt de auto parkeren aan de Zandbergstraat, deze parkeerplaats bevindt zich op 30 meter van de B&B. Als u door de Helmichstraat rijdt langs de B&B rijd u tegen de parkeerplaats aan. Het is hier betaald parkeren op maandag t/m zaterdag van 10:00 - 18:00 (€1,30 per uur). Op zondag kunt u de hele dag gratis parkeren.

U kunt er ook voor kiezen om uw bagage en/of fietsen alvast bij de B&B te zetten en uw auto te parkeren bij één van de gratis parkeerplaatsen. De dichtsbijzijnde gratis parkeerplaats is Mauritsveld, met een klein wandelingetje (+/- 4 min) terug naar de B&B ontdekt u gelijk alvast een stukje Doesburg.

Openbaar vervoer:
Station Dieren ligt op 5 kilometer afstand. Vanaf Dieren kunt u de bus nemen naar Doesburg. Lijn 26 rijdt 2 keer per uur naar Doesburg, als u uitstapt bij de halte Karel Doormansingel in Doesburg is het nog 4 minuten lopen naar de B&B. 

Huisdieren:
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan uit hygienisch en allergie oogpunt.

Roken:
De B&B is rookvrij.