Reacties van gasten


Voor de meest up tot date recensies kunt u het beste kijken op de websites van bed&breakfast of booking.com of onze instagram voor een kijkje in ons gastenboek.

Reacties

Aryane
4 jaar geleden

De ideale plek om even aan deze bizarre situatie te ontsnappen. Deze ruimte biedt de perfecte gelegenheid om bij te slapen, (in een heerlijk groot bed) te shoppen of te wandelen langs de IJssel. De b2b heeft een eigen entree, fijn voor de privacy en helemaal Corona proof. De ruimte is zo groot dat het neerzetten van een campingbedje voor onze baby jack geen probleem was. Overal een heerlijk uitgerust weekendje. Wij komen zeker terug!!!

Chris
4 jaar geleden

Onlangs een nachtje doorgebracht in deze vernieuwde B&B, onder bezielende leiding van super hostess Dieuwke van der Post. We waren impressed! Kijk naar de foto’s en what you see, is what you get........De prettige sfeer is er eentje die meteen bekijft en welke wordt onderstreept door comfort van bed ( heerlijke linnen nestje), het knusse keukentje waarin niks ontbreekt en een prima badkamer met heerlijk geurende soapjes. Wij hebben genoten en voelden ons meteen thuis. Voor herhaling vatbaar!! Dank Dieuwke!!

Reactie plaatsen